Cor Geriona

Com en la primera i segona edició, l’enciSAT programa un concert el dia de reis. L’enciSAT vol convertir el concert de reis en una tradició i una cita anual per les famílies que vulguin acomiadar les vacances de Nadal amb música en directe.  En aquesta edició ens hi acompanyarà el Cor Geriona!

El Cor Geriona és un cor gironí de veus blanques format per una vintena de noies sota la direcció d’Imma Pascual Freixas. Amb quinze anys de trajectòria, el seu repertori recorre des de la música clàssica fins a cançons populars, passant per bandes sonores i espirituals negres. L’any 2013 van participar al programa televisiu “Oh Happy Day” i en van quedar semifinalistes. Aquesta gran experiència les va ajudar a cohesionar-se com a grup i a créixer dalt dels escenaris.

Nadal a Veus és el disc que ens presenten i en el qual hi podreu trobar una gran varietat de peces nadalenques per fer més agradables els vostres moments en família en aquesta època tant màgica. El repertori inclou des de peces tradicionals i conegudes (com Santa Claus o Les dotze van tocant) fins a temes més moderns (com ara Last Christmas).


Pistatxo produccions