Sr. Chinarro

Sr Chinarro visita l’escenari del cicle EnciSAt per presentar en solitari el seu últim treball El Progreso, publicat a l’abril d’aquest any.

El veterà cantautor exhibeix (un cop més) el seu potencial com a compositor en deu cançons que el coronen com un dels millors lletristes que segueixen havent-hi en aquest país. La qualitat literària de Luque s’acobla a la perfecció a un so ric en matisos en el qual es nota la mà de J, líder de Los Planetas, que ha estat l’encarregat de la producció de l’àlbum.

Chinarro porta més enllà del que estableix la cançó d’autor. Des de ‘Efectos Especiales’ a ‘Walden’, primera i última cançó del disc respectivament, s’expandeix un univers imaginatiu que va creixent a poc a poc, progressa, i va agafant força en peces preciosistes com ‘El Càstig’, ‘Fase Lunática’, i s’eleva cap al místic en cançons com ‘El Progreso’ (amb la meravellosa veu de Soleá Morente), ‘La Dona’ i la conclusiva ‘Walden’.

Anima’t a veure com defensa Sr. Chinarro aquesta espectacular producció en solitari. Vine el proper 25 de novembre al cicle enciSAT i de ben segur que no te’n penediràs.


Pistatxo produccions