Presentació del llibre CAMINA d’Alguer Miquel i Gemma Capdevila

El proper dia 15 de desembre a les 20h al Teatre SAT! de Barcelona tindrà lloc la presentació del llibre Camina a càrrec dels seus autors: l’Alguer Miquel, cantant del grup Txarango i la Gemma Capdevila, il·lustradora. 

CAMINA és un llibre de poesia escrit per l’Alguer Miquel i il·lustrat per la Gemma Capdevila que parla del viatge. De la crida de l’horitzó. De no quedar-se quiet i sortir a buscar el camí propi. D’emprendre l’aventura de la nostra vida. De viure. De començar.

Un petit llibre universal que, a part d’acompanyar-nos en el camí, també serveix per recaptar diners i ajudar a la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum que treballa per donar refugi als que marxen de la guerra. Els versos de Camina neixen a la carretera durant els últims dos anys. Neixen i creixen de l’experiència de la vida nòmada. Un projecte autoeditat que s’ha dut a terme amb la participació de molta gent a través d’una campanya de micromecenatge i que ara ja és a l’abast de tothom.

ELS AUTORS:

Alguer Miquel (Sant Joan de les Abadesses), activista i cantant de la banda catalana Txarango, impulsors del Clownia Festival, un espai de trobada entre la música, el circ i la transformació social.

Gemma Capdevila (Cardedeu), il·lustradora de més d’una desena de llibres publicats i impulsora del Flexo Festival, un festival que barreja música i il·lustració en directe.


Pistatxo produccions